Recensies


Hieronder vind je wat recensies van ouders over de begeleiding van hun kind en de ervaringen van de cursus Positief Opvoeden.


Kindercoaching
"In september 2012 is onze zoon gestart met een kindercoachingstraject bij Ruby. Hij heeft in een eerder stadium kanjertraining gevolgd vanwege het onvoldoende aansluiting vinden bij leeftijdsgenootjes op sociaal/emotioneel gebied. Deze training had echter niet het gewenste resultaat. De kindercoaching van Ruby is één op één, voor onze zoon de meest efficiënte manier als het gaat om veranderen van bepaald gedrag of gewoonten. Er komt theorie aan bod, maar er is ook veel ruimte voor praktijkvoorbeelden waar hij met Ruby op verder borduurde. Met oefeningen gericht op de praktijk werd hij aangemoedigd zijn eigen gedrag te veranderen en daarvan de positieve reactie vanuit anderen te ondervinden. Ook als ouder hebben wij veel tips en trucs geleerd om hem in de toekomst te kunnen blijven begeleiden. Onze zoon voelt zich zelfverzekerder en vindt beter aansluiting bij leeftijdsgenootjes. Wat ons betreft zeker een aanrader! Bedankt voor de fijne begeleiding Ruby! "

Cursus Positief Opvoeden

1. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen! Ik heb deze cursus onlangs gevolgd bij Ruby, en het gaf een verfrissende blik op het ouder-zijn. Ruby zet een vertrouwde en gezellige sfeer neer. Er komt theorie aan bod, maar er is ook veel ruimte voor vragen uit de praktijk. Het was leuk om te zien hoe andere ouders soms worstelen met dezelfde probleempjes. Door de cursus keek ik weer met een nieuwe blik naar steeds terugkerende situaties en Ruby had veel tips&tricks om het eens anders aan te pakken. Heerlijk positief!


2.Ik heb in mei/ juni 2012 deze cursus gedaan. Het was een hele gezellige en leerzame cursus! Ruby geeft veel tips en informatie en zo heb ik heel veel handvatten gekregen die me helpen met het opvoeden. Erg handig en nuttig voor de omgang met mijn oudste zoon, met wie ik nog wel eens een aanvaring heb. Maar ook met mijn andere zoon, waarbij het opvoeden een makkie is, is het nu nog veel leuker! Om het gezinsleven nog leuker en wat makkelijker te maken is het een aanrader! 

3.Ik heb de cursus in februari en maart 2013 gevolgd. De cursus positief opvoeden is een aanrader voor iedereen! Tijdens de cursus krijgt je veel tips aangeboden om het opvoeden nog leuker en gemakkelijker te maken. Het zijn dingen waar je zelf nooit op gekomen zou zijn, maar ook dingen die je eigenlijk al doet, maar beter gaan als je je ook bewust bent wat voor effect dit op je kind(eren) heeft. Een eye-opener. Ook als je denkt dat opvoeden je makkelijk afgaat, kun je hier altijd nog tips, trucs krijgen om het nog gezelliger te maken. De huiselijke gezelligheid tijdens de cursusavond maken het helemaal compleet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten