Mijn werkwijze

Goed om misschien te weten is dat ik volgens een bepaalde methode werk.

Begeleiding van iemand (ouder en/of kind) is een persoonlijke zaak. En vraagt om vertrouwen en betrokkenheid van beide kanten.

Om een samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, doe ik altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen ouders met of zonder hun kind hun verhaal doen, vertellen waar ze tegen aan lopen en wat ze graag zouden zien veranderen.
Dit geeft mij een goed beeld van de situatie en kan ik uitleggen hoe ik werk en wat ik kan betekenen voor uw gezin. U kunt daarna rustig de tijd nemen om te bedenken of u in zee wilt gaan met mij.

Mocht er een klik zijn en we gaan samen aan de slag, dan nog kan het zo zijn dat u, uw kind of ik zelf merk dat het niet loopt, klikt of dat veranderingen uit blijven.
Mocht dit het geval zijn dan bespreken we samen ( na 3 sessies is er altijd een evaluatie moment) of we verder gaan of stoppen met de begeleiding.

Als we besluiten te stoppen en u bent echt niet tevreden dan kunnen we samen bekijken hoe we hier mbt de vergoeding mee omgaan.

Leest u rustig de rest van de hoofdstukken door en mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact op:

06-42418249 of rubylamberts@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten